неділя, 10 січня 2010 10:59

Після Федерера Давиденко переміг Надаля

Після Федерера Давиденко переміг Надаля

Російський тенісист Микола Давиденко виграв турнір Qatar Open, який проходив у місті Доха, у фіналі обігравши іспанця Рафаеля Надаля.

Не дивлячись на те, що в першому сеті Давиденко програв Надалю з рахунком 0:6, він зміг виграти другий сет на тай-брейку, відігравши два матч-пойнта. У третьому сеті росіянинові вдалося довести матч до перемоги з рахунком 0:6, 7:6 (10:8), 6:4.

В цілому, гра тривала дві години і 43 хвилини. Обігравши Надаля втретє, Давиденко довів число своїх перемог до 20, отримавши 185,8 тисяч доларів призових і заробивши 250 рейтингових очок.

Після матчу російський тенісист заявив, що здивований тим, що йому вдалося перемогти, а його суперник, Рафаель Надаль, відзначив, що Давиденко грав приголомшливо.

У півфіналі турніру Давиденко здобув перемогу над Роджером Федерером. Обидва сети завершилися з рахунком 6:4 на користь Давиденка. Росіянин виграв у Федерера удруге в кар"єрі, останні 12 зустрічей закінчувалися перемогою швейцарського тенісиста.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Після Федерера Давиденко переміг Надаля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути