четвер, 26 листопада 2009 08:49

Надаль програв Давиденку на підсумковому турнірі АТР

Надаль програв Давиденку на підсумковому турнірі АТР

Росіянин Микола Давиденко обіграв Рафаеля Надаля на підсумковому тенісному турнірі, що проходить в Лондоні, повідомляє Associated Press.

Зустріч Давиденка і Надаля, що відбулася ввечері в середу, 25 листопада, завершилася з рахунком 6:1, 7:6 (7:4). Перші зустрічі в груповій частині турніру і Давиденко, посіяний під шостим номером, і Надаль, який займає другу сходинку рейтингу АТР, програли. Росіянин поступився третій ракетці світу сербові Новаку Джоковічу, а іспанець програв шведові Робіну Содерлінгу.

Давиденко зберігає шанси вийти у півфінал підсумкового турніру в групі B. Для проходження в наступне кого росіянинові необхідно перемогти Содерлінга. Шведський тенісист вже забезпечив собі місце в півфіналі, вигравши матч з Джоковічем (7:6 (7:5), 6:1), що відбувся раніше в середу.

У групі A дві перемоги здобув Роджер Федерер, у аргентинця Хуана Мартіна дель Потро і британця Енді Мюррея по одній перемозі і одній поразці, а іспанець Фернандо Вердаско обидва матчі програв.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Надаль програв Давиденку на підсумковому турнірі АТР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути