неділя, 18 листопада 2012 16:55

Перша поразка: "Шахтар" не зміг виграти 16-й матч поспіль
40

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Київський "Арсенал" перервав безпрограшну серію донецького "Шахтаря", яка налічувала 15 перемог поспіль. Трапилося це у Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Поєдинок закінчився з рахунком 2:0 на користь господарів.

"Каноніри" перемогли завдяки влучним пострілам Максима Шацьких та Олександра Кобахідзе. Додамо, що з 48-ї хвилини "гірники" грали у меншості. Пряму червону картку від Олександра Дердо отримав захисник гостей Ярослав Ракицький, який збив Олександра Ковпака біля штрафного майданчика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Арсенал" завдав "Шахтарю" першої поразки в ЧУ

Найбільше від вилучення футболіста постраждали його персональні вболівальниці, які прийшли повболівати на стадіон у досить прохолодну погоду. Дівчата прикрасили волосся та одяг помаранчевими квітами і дуже раділи, коли Ярослав пробігав біля їх сектора.

Також подивитися на гру прийшло чимало юних вболівальників. Двоє хлопчаків сиділи недалеко від тунелю у роздягальню з шарфиком "Шахтаря" і наготовленими блокнотами для автографів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" в Донецьку мінімально програло "Металургу"

Всього на матч прийшло більше трьох тисяч глядачів. Градусник показував нульову температуру, хоча здавалося що є всі -10 С. У перерві більшість фанатів рятувалися від холоду гарячим чаєм.

Після матчу "Шахтар" залишився у столиці України, де продовжить підготовку до матчу 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти данського "Нордшелланда". Гра пройде у вівторок, 20 листопада, у Копенгагені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дніпро" здобув вольову перемогу в Сімферополі

Невдача не похитнула лідерських позицій "Шахтаря" у турнірній таблиці. У команди Мірчі Луческу залишилося 45 очок. На чисте друге місце вийшов дніпропетровський "Дніпро" — 34 пункти після вольової перемоги над "Таврією".

Київське "Динамо", яке у суботу програло в Донецьку місцевому "Металургу" — 0:1, замикає трійку лідерів. У киян — 31 очко. "Арсенал" набрав 23 очки і вийшов на шосте місце.

Зараз ви читаєте новину «Перша поразка: "Шахтар" не зміг виграти 16-й матч поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути