четвер, 15 листопада 2012 06:45

Луческу до кінця року гратиме без Гюбшманна

Півзахисник донецького "Шахтаря" 31-річний Томаш Гюбшманн не зможе більше вийти на поле 2012 року. Чех ушкодив чотириглавий м'яз лівого стегна. На відновлення знадобиться від чотирьох до шести тижнів. Перша частина сезону для "гірників" закінчується за три тижні — домашнім матчем Ліги чемпіонів проти італійського "Ювентуса", запланованого на 5 грудня.

Для внутрішніх змагань утрата Гюбшманна несуттєва. Насамперед тому, що він — легіонер, підпадає під ліміт на іноземців і змушений з цих причин поступатися місцем на полі Тарасові Степаненку. До того ж у чемпіонаті України "Шахтар" на 14 очок випереджає найближчого конкурента, і його лідерству нічого не загрожує.

У Лізі чемпіонів ситуація складніша. Ліміту там немає. Томаш — основний опорник "Шахтаря", грає добротно. Турнірні перспективи клубу в міжнародних змаганнях оптимістичні, але гарантій виходу до плей-оф Ліги чемпіонів немає. Тому відсутність Гюбшманна може позначитися. Наскільки — залежатиме від форми Степаненка і Дмитра Чигринського, адже за необхідності чех міг зіграти у й центрі оборони.

17 листопада "Шахтар" зіграє виїзний поєдинок чемпіонату України проти київського "Арсеналу", а найближчого вівторка, 20-го, у Копенгагені протистоятиме данському "Норшелланду". Це буде гра п'ятого туру Ліги чемпіонів.

23

мільйони євро за рік хоче заробляти Ліонель Мессі. Керівництво іспанської "Барселони" дає 18 млн. Тривають перемовини про новий контракт аргентинця.

Найоплачуваніший футболіст світу — камерунець Самуель Ето'О. Сулейман Керімов, власник російського "Анжи", платить форвардові 20 млн євро щороку.

 

Зараз ви читаєте новину «Луческу до кінця року гратиме без Гюбшманна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути