Ексклюзиви
середа, 14 листопада 2012 16:56

Луческу назвав ціну Вілліана

Луческу назвав ціну Вілліана
"Вілліан легко б заграв в Іспанії, Італії або Англії" - Луческу ФОТО: sportanalytic.com

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу охарактеризував ситуацію з інтересом "Інтера" і "Челсі" до бразильця Вілліана.

"Якщо ви мене запитаєте, то я скажу, що "Шахтар" має намір досягти успіху в Європі. Шлях до цього полягає в тому, щоб не продавати своїх провідних футболістів. Звичайно, Моратті може заплатити суму відступних, а у Вілліана вона складає 35 мільйонів євро.

"Челсі" купив Оскара за 31 мільйон, але Вілліан, на відміну від Оскара, вже зрілий футболіст з досвідом Ліги чемпіонів і такого чемпіонату, як український, з командами на кшталт "Динамо" і "Дніпра", які успішно грають в Європі.

Влітку "Челсі" хотів узяти Вілліана за 20 мільйонів євро, але ми сказали ні. Вони тоді взяли Азара за 30 - і зараз ви бачите, що Вілліан грає в команді, яка домінувала над "Челсі" і "Ювентусом". Тому я думаю, що Вілліан легко б заграв в Іспанії, Італії або Англії. Факт залишається фактом: ми не маємо наміру його продавати, хіба що він сам не захоче тут більше залишатися.

Мені подобається брати в команду хлопців років 17-ти і поступово, років за шість, розвивати їх по всіх напрямках. Крім того, Вілліан - хороша людина, але інакше й бути не може, адже в першу чергу я займаюся їх вихованням. І якщо хтось не вписується або не володіє дисципліною, вони залишають команду."

Зараз ви читаєте новину «Луческу назвав ціну Вілліана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути