Ексклюзиви
неділя, 18 листопада 2012 15:59

"Дніпро" здобув вольову перемогу в Сімферополі

"Дніпро" здобув вольову перемогу в Сімферополі
"Дніпро" вийшло на друге чисте місце ФОТО: fcdnipro.ua

Матчем у Сімферополі відкрилася недільна програма ігор 16-го туру прем'єр-ліги України. Місцева "Таврія", відкривши рахунок у цьому протистоянні, але в підсумку поступилася "Дніпру", двічі пропустивши у заключний відрізок зустрічі, повідомляє "Чемпионат.com".

Суперники розпочали гру в непоганому темпі, створивши кілька непоганих моментів для взяття воріт. Зокрема, команди обмінялися ударами у поперечину, проте до перерви відзначитися футболістам не вдалося. Рахунок був відкритий на 61-ій хвилині - Максим Фещук був спритнішим за всіх у штрафному "Дніпра" і відправив м'яч у ворота Яна Лаштувки після подачі Сергія Назаренка з кутового.

За чверть години до закінчення матчу грубо помилився воротар сімферопольців Дамір Кахріман, пропустивши м'яч між ніг після не найнебезпечнішого удару Ніколи Калініча. Через шість хвилин Віктор Жуліано провів переможний гол "Дніпра", розстрілявши ворота господарів після передачі Матеуса.

Таким чином, команда Хуанде Рамоса скористалася вчорашньою осічкою "Динамо" в Донецьку і вийшла на чисте друге місце, випереджаючи киян на три очки.

Таврія - Дніпро 1:2 (0:0, 1:2)

Голи: 1:0 - 61 Фещук, 1:1 - 74 Калініч, 1:2 - 80 Жуліано.

Таврія - Кахріман, Гуменюк, Буссаїді, Едуардо, Путраш, Калиниченко (М. Гаджиєва, 61), Свенссон, Гомес, Назаренко, Єзерський, Шиндер (Фещук, 46).

Дніпро - Лаштувка, Чеберячко, В. Мандзюк (Матеус, 66), Мазух, Денисов, Жуліано, Канкава (Ротань, 46), Коноплянка, Алієв (Селезньов, 58), Зозуля, Калініч.

Попередження: Канкава (19), Єзерський (28), Коноплянка (90).

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" здобув вольову перемогу в Сімферополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути