середа, 07 листопада 2012 12:49

Через хуліганів харківських вболівальників можуть не пустити на "Дніпро-Арену"

Через хуліганів харківських вболівальників можуть не пустити на "Дніпро-Арену"
"Дніпро-Арену" може зачинити двері перед носом вболівальників з Харкова. Фото: 2012ua.net

Після погромів, які вчинили минулої суботи на стадіоні в Дніпропетровську вболівальники харківського "Металіста" було затримано 38 порушників. Окрім штрафу, їх заставили наступного дня прибирати стадіон. Заступник керівника Дніпропетровського МВС Володимир Седлецький висловив пропозицію більше не пропускати харківських любителів футболу на "Дніпро-Арену".

"Такі матчі в Дніпропетровську не потрібні. Це вже не перший випадок, коли харків'яни тут порушують громадський порядок. Тому ми будемо виходити із відповідним ходатойством, щоб заборонили харківським вболівальникам проходити на "Дніпро-Арену", - сказав Седлецький.

В харківському клубі про позицію дніпропетровської міліції нічого не чули.

"До нас ніякого звернення ще не приходило. Про те, що наших вболівальників заставили прибирати стадіон в Дніпропетровську теж не чув. Але, якщо такий факт мав місце, то це не нормально. Наші вболівальники не гірші від інших. Нехай звернуть увагу, як в Харкові на стадіоні себе поводять приїжджі", - запевнив менеджер по роботі із вболівальниками "Металіста" Антон Іванов.

Він також вважає, що конфлікти між вболівальниками не такі серйозні, як про це говорять в міліції та пишуть у пресі.

"Скандали більше робить преса та приймаючий клуб. Загалом кожне місто захищає своїх вболівальників. Але піднімати галас і говорити, що не будуть пропускати наших фанів на наступні матчі - абсурдно. Це обов'язок міліції слідкувати за порядком. Якщо вони не справляються із своїми обов'язками, то це аж ніяк не проблема наших вболівальників, - вважає Антон Іванов.

Зараз ви читаєте новину «Через хуліганів харківських вболівальників можуть не пустити на "Дніпро-Арену"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути