пʼятниця, 04 травня 2012 13:18

Російський експерт вважає, що Євро потрібно проводити за колючим дротом

Російський експерт вважає, що Євро потрібно проводити за колючим дротом

Януковичу абсолютно не вигідні вибухи в Дніпропетровську напередодні Ялтинського саміту, чемпіонату Європи з футболу. Навряд чи заради якихось політичних внутрішньоукраїнських цілей влада проводить ці страшні теракти.

Про це на під час відеомосту Київ-Москва заявив перший віце-президент Центру моделювання стратегічного планування в Москві Григорій Трофимчук.

На його думку, офіційна влада Києва могла б запропонувати в світлі подій якісь цікаві ідеї. А чинної української влади треба замислитися над тим, щоб різко скинути всі тарифи на готелі.

"Янукович міг би заявити європейцям: це ваш чемпіонат, Україна до Євросоюзу не входить, займайтеся ним самі. І заявити, що не збирається відвідувати цей чемпіонат, як заявили європейські політики"- зазначив Трофимчук.

"На мій погляд, абсолютно ніякого захисту під час Євро не існує. Загрози можна чекати звідки завгодно. Якщо українська влада забезпечить безпеку стадіонів, існують автобуси з туристами і футболістами. Вибухівку можна закласти в м'ячі. Я, звичайно, перебільшую. Але небезпека може прийти звідти, звідки ніхто не чекає. Тепер не треба бояться сміттєвих ящиків - наступний теракт може статися в зовсім іншому місці".

На його думку, сам футбол перетворився не в свято спорту. Це якась страшна акція по напрузі.

"Я б порадив Україні виступити з ініціативою глобального масштабу, щоб всі наступні чемпіонати з футболу проходили в строго закритих зонах за колючим дротом. А фанатів, адже вони зараз хулігани, в основному всі, завозити спеціальними автобусами, ставити їм стільці, видавати пиво, і на цьому заробляти. Нехай вони б'ють ці меблі, вирують по-своєму. А над цією зоною, яка суворо охороняється, повинні постійно літати вертольоти", - упевнений експерт.

Зараз ви читаєте новину «Російський експерт вважає, що Євро потрібно проводити за колючим дротом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути