пʼятниця, 04 травня 2012 12:21

Масової здачі квитків на Євро-2012 через вибухи немає - чиновник

Масової здачі квитків на Євро-2012 через вибухи немає - чиновник

Прямого зв'язку вибухів у Дніпропетровську з майбутнім євротурніром поки не зафіксовано. Про це на прес-конференції заявив заступник голови Національного агентства з підготовки та проведення Євро-2012, керівник міжвідомчого штабу з безпеки та правопорядку під час проведення Євро-2012 Олександр Бірсан.

"Сьогодні є певна загроза, але вона є не тільки в Україні. Враховуючи всі обставини, ми робимо корективи в свої плани щодо захисту безпеки. Зараз ми виявляємо білі плями на стику функціональних обов'язків структур, які працюють в системі безпеки", - зазначив Бірсан.

На думку Бірсана, аналогічні дніпропетровським події вже відбувалися в Харкові, Запоріжжі і навіть у самому Дніпропетровську. Але не було такого політизованого ажіотажу.

"Євро буде, воно буде проведено нормально, з хорошими висновками. Свято не забезпечено.

На сьогодні інформації про масову здачу квитків через вибухи немає. По лінії УЄФА не повідомляли про здачу квитків в Європі. Більше того, місцевий комітет УЄФА презентує навіть додатковий продаж квитків. Охочих їх придбати дуже багато", - запевнив заступник голови Національного агентства.

Зараз ви читаєте новину «Масової здачі квитків на Євро-2012 через вибухи немає - чиновник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути