Ексклюзиви
пʼятниця, 12 березня 2010 12:00

Остаточну крапку щодо Кличка ще не поставлено - Валуєв

Остаточну крапку щодо Кличка ще не поставлено - Валуєв

Колишній Чемпіон в суперважкій вазі за версією WBA росіянин Микола Валуєв висловив свою думку про не відбувся бій з чемпіоном WBC українцем Віталієм Кличком.

"Ми зробили все можливе з нашої сторони для організації цього бою. Зараз неправильно виставляти ситуацію так, ніби ми підбили Кличка до необхідності відмови від бою. Зовсім ні. Все чого ми просили - це 2,5 мільйони доларів і права на телетрансляцію для Росії і Америки ", - сказав російський боксер.

"Цю суму гонорару команда Віталія запропонувала нам сама, а от з трансляціями вийшла заминка. Причому з самого початку переговорів табір Кличко виходив з того, що в Росії за боксерські бої платять невеликі гроші, а американській публіці наша сутичка буде нецікава. Якщо це так, то чому було не віддати нам те, на чому команда Віталія, нібито не розраховував нічого заробити? ", - заявив Валуєв

"Це легко простежити. Ви хоча б подивитися історію наших переговорів, опубліковану в інтернеті. З самого початку російське та американське телебачення їх не цікавило, а в підсумку раптом стало причиною для відмови. Про суму гонорару розбіжностей в кінці якраз не було. Не обов"язково формулювати питання так: "Чому Валуєв запросив те, через що бій зірвався?" Його можна поставити й по-іншому: "Чому Кличко не віддав те, що, як він сам казав, його абсолютно не цікавить?" І тоді б бій відбувся. Все залежить від того, хто задає питання, і яку відповідь він сам спочатку хоче почути ", - відзначив боксер.

"Не буду забігати далеко вперед і давати якісь прогнози. Організація такого бою - це не складання гороскопу, щоб гадати, коли встануть зірки. Наш бій з Віталієм Кличко все ще можливий і цілком реальний, поки ми обоє виступаємо і боксуємо. Такий бій був би дійсно цікавий і привернув увагу багатьох любителів боксу. Мені здається, остаточну крапку ще не поставлено", - заявив Валуєв.

Нагадаємо, що раніше Віталій Кличко не зміг домовитися про поєдинок проти екс-чемпіона WBA Миколи Валуєва. Тепер 29 травня в Гельзенкірхені український боксер проведе бій проти поляка Альберта Сосновського.

За матеріалами Корреспондент.net, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Остаточну крапку щодо Кличка ще не поставлено - Валуєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути