середа, 10 березня 2010 17:51

Кличко обізвав Валуєва "курчам"

Кличко обізвав Валуєва "курчам"

Боксер-важкоатлет Віталій Кличко назвав росіянина Миколу Валуєва "курчам". Про це пише видання The National. За словами Кличка, Валуєв відмовився від бою з ним через те, що боявся програти. Українець висловив думку, що саме через страх поразки Валуєв вимагав собі великий гонорар за бій з Кличком.

Кличко розповів про причини зриву бою з Валуєвим в бесіді з журналістами в Абу-Дабі, куди український боксер прибув на вручення премій Laureus World Sports Awards.

За словами Кличка, його представники пропонували Валуєву кращі фінансові умови в кар"єрі росіянина - гонорар у розмірі $2,5 мільйонів, але Валуєв відмовився. На думку українського боксера, Валуєв розумів, що поразка буде означати для нього кінець кар"єри, і тому зажадав чотирьох мільйонів доларів "пенсійних" грошей.

Кличко та Валуєв вели переговори кілька місяців. Російський боксер, який спочатку відмовлявся від гонорару в $2,5 мільйони, погодився на нього з умовою, що сторона Валуєва отримає права на трансляцію бою в США та Росії. Кличко відхилив цю пропозицію.

9 березня 2010 року стало відомо, що Кличко припинив переговори з Валуєвим і домовився про поєдинок з польським боксером Альбертом Сосновським. Цей бій пройде 29 травня. У поєдинку з Сосновським Кличко буде захищати свій титул чемпіона світу за версією WBC.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Кличко обізвав Валуєва "курчам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути