четвер, 04 березня 2010 15:42

Валуєву порадили взяти $2,5 млн від Кличка

Валуєву порадили взяти $2,5 млн від Кличка
Головний менеджер промоутерської компанії Sauerland Event Кріс Мейєр, який представляє інтереси екс-чемпіона світу WBA росіянина Миколи Валуєва вважає, що його підопічному необхідно прийняти пропозицію чемпіона світу WBC у суперважкій вазі Віталія Кличка, який готовий виплатити росіянину за бій $ 2,5 млн. Про це повідомляє "Чемпионат.ру" з посиланням на Bild.de.

"Він ще ніколи стільки не заробляв. Тим більше, що він відразу ж отримує шанс знову поборотися за титул чемпіона світу. Ми часто контактуємо з Доном Кінгом. Зараз він повинен піти на поступки. Інакше складеться враження, ніби Микола уникає бою", - заявив Кріс Мейер.

З ним згоден і співпромоутер російського суперважкоатлета Калле Зауерланд: "Валуєв повинен прийняти цю пропозицію".

Нагадаємо, що переговори про бій Кличко-Валуєв, які почалися кілька років тому, неодноразово зривалися. Остання пропозиція представників російського боксера озвучувалася в $4 млн. за поєдинок, проте тоді українець досить різко відреагував на таку заяву.

"Усі мої супротивники отримували по мільйону доларів, - заявив Кличко. - Чому Валуєв, у якого навіть немає поясу, за який я міг би боротися, повинен отримати більше?"

На сьогоднішній день відомо, що попередня домовленість між боксерами вже з"явилася і бій відбудеться, за попередніми даними, 29 травня на "Шальке Арені"-футбольному стадіоні, місткістю в 61 тисячу глядацьких місць.

За матеріалами Чемпионат.ру, Фокус

Зараз ви читаєте новину «Валуєву порадили взяти $2,5 млн від Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути