четвер, 03 жовтня 2019 22:14

"Олександрія" здобула історичну нічию в Лізі Європи

"Олександрія" здобула історичну нічию в Лізі Європи
Команда Шарана здобула перше очки в Лізі Європи. Фото: офіційний сайт "Олександрії".

"Олександрія" у другому турі Ліги Європи зіграла в нічию з бельгійським "Гентом" 1;1. Таким чином, олександрійці здобули перше очко на стадії групових раундів єврокубків.

Gazeta.ua визначила головні аспекти гри на "Львів – Арені"


Юрій Паньків підвів команду. Воротар "Олександрії" Паньків вважається одним із лідерів команди, багато виручає команду, але в єврокубках поки у нього не дуже складається Помилився у попередній грі проти "Вольфсбурга" та в грі проти "Генка" пропустив на самий сильний удар у ближній кут.

"Олександрія" вирішила зіграти у відритий футбол. Попри те, що фаворитом матчу була не "Олександрія" підопічні Шарана вирішили зіграти доволі активно в атаці, а не тільки думаючи про оборону. "Олександрія" намагалася грати першим номером, володіти територіальною перевагою.

"Олександрія" переважала суперника

Команда Шарана переважала суперника у мотивації. В плані майстерності, звичайно, що бельгійська команда мала перевагу. Але завдяки бажанню та самовіддачі українська команда володіла ініціативою. Нівелюючи перевагу у класі бажанням.

Олександрійцям не вистачило досвіду, щоб перемогти. Підопічні Шарана мала власні моменти, але вистачило холоднокровності, щоб їх реалізувати. Такі моменти приходять тільки з досвідом. При тому пропустили не зовсім обов'язків гол після контратаки. "Олександрія" може занести собі в актив матч проти "Гента". Команда переважала суперника, а футболісти отримали безцінний досвід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Санкт-Галлен прокидається ближче до обіду


Після двох турів "Олександрія" набрала одне очко та ділить 3-4 місце в "Сенть –Етьєном". Саме з французами підопічні Шарана проведуть наступний матч 24 жовтня в гостях.

Зараз ви читаєте новину «"Олександрія" здобула історичну нічию в Лізі Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути