неділя, 05 квітня 2009 10:18

Олександр Повєткін переміг Джейсона Естраду (ВІДЕО)

Олександр Повєткін переміг Джейсона Естраду (ВІДЕО)
Російський суперважкоатлет Олександр Повєткін, обов"язковий претендент на чемпіонський титул за версією IBF, показав 100% результат (17 перемог у 17-ти зустрічах) на професійному рингу.

У Дюсельдорфі він за очками переміг американця Джейсона Естраду, в пасиві якого до бою з Повєткіним була лише одна поразка. У цьому поєдинку росіянин виглядав значно мобільнішим, часто проводив ефектні комбінації, проте довести справу до нокауту так і не зміг. Єдиним шансом Естради був "лакі панч", проте він лише раз зумів завдати потужного одиночного удару.

Повєткін атакував досить різноманітно, кілька разів проводив хороші аперкоти, а в останньому раунді у нього пройшла потужна комбінація, під час якої Повєткін завдав не менших п"яти точних ударів, але Естрада встояв.

У результаті судді присудили перемогу Повєткіну з рахунком 97:93, 99:94, 98:92. Після закінчення двобою Олександр відмітив, що міг би битися і краще, але все одно дуже задоволений тим, як провів перший бій після довгої перерви. Наступним боєм росіянина повинен стати чемпіонський бій з українцем Володимиром Кличком, якщо той збереже свої титули після зустрічі 20 червня з британцем Девідом Хеєм.

Вoxen.com, livesport.ru, sports.ru


Зараз ви читаєте новину «Олександр Повєткін переміг Джейсона Естраду (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути