Ексклюзиви
пʼятниця, 28 червня 2013 00:27

Об'єднаний турнір. "Шахтар" і "Динамо" здобувають перемоги у перших матчах
20

Фото: Фото: vk.com

Київське "Динамо" в доволі малоцікавому матчі-відкритті "Об'єднаного турніру" перемогло московський "Спартак".

У киян з-за різних причин у заявці не з'явилися Велозу, Мбокані, Ленс та Ідейє, тому атакувальна міць шкутильгала на обидві ноги.

Перші півгодини матчу суперники грали доволі беззубо, через не найліпшу форму і неймовірну спеку. До речі, саме через спеку арбітр матчу раз на тайм зупиняв гру на 2-3 хвилини, аби команди мали змогу попити воду та перевести дух.

На 30-й хвилині активний Кравець прокинув м'яча у штрафному суперника повз Бризгалова і був збитий. Гусєв з позначки забив, як виявилось, переможний гол.

Ще до перерви Яковлев після передачі Білялетдінова розхитав Хачеріді та Віду і бив, здавалося б, напевне, але не влучив у ближній кут.

Перші хвилини другого тайму пройшли доволі сумбурно через серію із замін від обох тренерів. Перший момент заробив Кравець, самотужки продершись до воріт суперника, але з гострого кута не зумів переграти голкіпера.

На останній доданій хвилині матчу Тимофєєв мав змогу врятувати "Спартак", але його обвідному удару з лінії штрафної  трохи забракло влучності.

1:0 – дебютна перемога "Динамо" на турнірі.

Донецький "Шахтар" з перемоги стартував на "Об'єднаному турнірі" в матчі з пітерським "Зенітом".

Хоча, якщо брати загальну картину поєдинку, то завершитися він міг і не з таким рахунком. Незважаючи на товариський характер гри, команди в атаці створили пристойну кількість моментів, які можна відносити до розряду гольових.

Однак, фортуна сьогодні була на стороні помаранчево-чорних. У кінцівці першого тайму Родіч отримав заслужену другу жовту картку, і "Зеніт" був змушений догравати зустріч у меншості. При цьому, пітерці граючи на контратаках, набагато більше турбували Каніболоцького, аніж П'ятова, який захищав ворота у перші 45 хвилин.

Свій єдиний гол "Шахтар" забив зі стандартного положення. Дуглас Коста, який сьогодні був чи не найактивнішим у складі "шахтарів", що називається "виконав із точки в точку", і голкіпер "Зеніту" нічим не зміг допомогти своїй команді. У підсумку, перемога "Шахтаря", яку не можна названі ані важкою, ані легкою.

Зараз ви читаєте новину «Об'єднаний турнір. "Шахтар" і "Динамо" здобувають перемоги у перших матчах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути