неділя, 08 вересня 2019 09:08

Нурмагомедов переміг Пор'є та отримав виклик від Макгрегора

 

В Абу-Дабі, Об'єднані Арабські Емірати, завершився 242-й турнір Абсолютного бійцівського чемпіонату UFC. В головному поєдинку вечора чинний чемпіон UFC у легкій вазі, росіянин Хабіб Нурмагомедов переміг задушливим прийомом ззаду у третьому раунді тимчасового чемпіона, американця Дастіна Пор'є.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бій століття" в UFC завершився грандіозним скандалом

Для Нурмагомедова це був другий захист чемпіонського титулу. Він довів свою переможну серію у змішаних єдиноборствах до 28 перемог у 28 боях.

Поєдинок з Пор'є Нурмагомедов провів у домінуючій манері. Але і в суперника були успішні епізоди. В другому раунді він декілька разів потрапив у голову, коли суперники були в стійці. Нурмагомедову довелося відступати. А в третьому раунді Пор'є спробував провести задушливий прийом "гільйотину". Дагестанець вирвався і майже одразу сам задушив суперника ззаду.

З великою долею імовірності в наступному бою відбудеться мегабій Хабіба Нурмагомедова проти американця Тоні Фергюсона – колишнього тимчасового володаря титулу UFC у легкій вазі. Чотири рази зустріч між ними з різних причин зривалась. Її з нетерпінням очікують фанати єдиноборств, адже Тоні – чи не єдиний зараз, хто справді може перемогти Хабіба. Переможна серія американця нині складає 12 поєдинків. Загалом у нього в ММА 25 перемог і три поразки.

Фергюсон - чи не єдиний зараз, хто справді може перемогти Нурмагомедова

Можливий і мегаприбутковий матч-реванш Нурмагомедова з ірландцем Конором Макгрегором.

- Забронюйте мій реванш в Москві, - написав після бою Нурмагомедов – Пор'є Конор у своєму Твіттері.

В жовтні 2018 року Нурмагомедов переміг Макгрегора задушливим прийомом у четвертому раунді. Після бою відбулася масштабна бійка, внаслідок якої обидва суперники були дискваліфіковані. Відтоді Макгрегор в октагон не виходив.

Після перемоги над Пор'є, Нурмагомедов висловив сподівання, що наступного тижня очолить рейтинг бійців незалежно від вагової категорії. Нині він на другому місці – поступається чемпіону в напівтяжкій вазі Джону Джонсу зі США.

Зараз ви читаєте новину «Нурмагомедов переміг Пор'є та отримав виклик від Макгрегора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути