Ексклюзиви
вівторок, 10 лютого 2009 18:07

Німці знову намагаються відібрати в нас Євро-2012

Німці знову намагаються відібрати в нас Євро-2012
Після візиту до України інспекції УЄФА на початку лютого, в німецьких ЗМІ знову розпочалися розмови про можливе перенесення Євро-2012 з України до Німеччини. Як альтернатива українським містам пропонується Берлін та Лейпциг, що знаходяться не так далеко від Польщі - ще однієї країни-організатора Євро-2012.

Німецьке видання Express наводить слова комерційного директора німецько-польської торгівельної палати Ларса Боссе, який на телеканалі RBB висловився щодо можливої зміни України на Німеччину для проведення матчів до Євро-2012.

"Поза камерами відбувається набагато більше подій, ніж ми можемо собі уявити", - розповів Боссе", - натякаючи на закулісні ігри в УЄФА.

Німецьке видання припускає, що УЄФА може відмовитися від України як країни-організатора Євро-2012, оскільки в країні дуже великі проблеми з будівництвом стадіонів.

Нагадаємо, що влітку 2008 року вже була інформація, що Німеччина зможе замінити Україну на Євро-2012 і може провести чемпіонат разом із Польщею. Щоправда, німецька сторона пізніше спростувала ведення переговорів із Польщею щодо Євро-2012.

Редакція "2012ua.net" зазначає, що цю інформацію сприймати серйозно не можна, адже видання Express є типовим представником жовтої преси.

Express, 2012ua.net

Зараз ви читаєте новину «Німці знову намагаються відібрати в нас Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути