Ексклюзиви
субота, 30 квітня 2011 14:28

"Ніколи не погоджуся працювати в "Шахтарі"- Ребров

"Ніколи не погоджуся працювати в "Шахтарі"- Ребров

Незважаючи на те, що Сергій Ребров за свою кар'єру пограв і в "Динамо" і в "Шахтарі", працювати в донецькому клубі він не має наміру. Ні на якій посаді. Про це він сказав напередодні українського ель-класико.

"Немає різниці, який відрив у турнірній таблиці, тут головне - принциповість матчу. Повірте, ніхто про очки думати не стане", .- говорить Ребров.

При цьому впевнений, що "Динамо" з приходом Сьоміна не гірше за гірників.

"Шахтар", звичайно, абсолютний лідер у турнірній таблиці, але з приходом Юрія Сьоміна "Динамо" не відстає від нього - подивіться на весняну статистику (кияни набрали навесні на одне очко більше. - Ред.). Я впевнений, гра буде зовсім іншою, ніж у першому колі ", - вважає Сергій.

Екс-форвард "Динамо" сказав про козирі киян.

"Для цієї команди характерні міцна оборона і швидкий перехід в атаку. Граючи з" Шахтарем "," Динамо "має демонструвати, що воно є господарем поля. Ми повинні активно відбирати м'яч і гостро атакувати. А свій стиль є тільки у" Барселони ", це єдина команда, що грає завжди з однією тактикою і в одному стилі. "Динамо", я вважаю, має бути гнучкою командою, яка обирає тактику під суперника, враховуючи, де грає ", - упевнений Ребров.

Працевлаштовуватися в донецькому клубі не має наміру.

"Це дуже принципове протистояння. Я ніколи не погоджуся ні на яку роботу в" Шахтарі ". Я практично всю футбольну життя віддав" Динамо ", і воно для мене все. Вибір давно зроблено і він остаточний", - резюмував Сергій.

Зараз ви читаєте новину «"Ніколи не погоджуся працювати в "Шахтарі"- Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути