Ексклюзиви
вівторок, 26 квітня 2011 19:01

Ігор Суркіс не хоче, щоб "Шахтар" став чемпіоном у матчі з "Динамо"

Ігор Суркіс не хоче, щоб "Шахтар" став чемпіоном у матчі з "Динамо"

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс напередодні матчу 27-го туру чемпіонату України з "Шахтарем", який відбудеться 1 травня, зазначив, що його команда повинна зробити все можливе, щоб не дозволити донецькому клубу оформити чемпіонський титул у Києві.

"Додаткової мотивації для наших гравців у матчі з "Шахтарем" взагалі не повинно бути. На першому місці має стояти честь клубу. Вони повинні пам'ятати, як 25 років тому, через кілька днів після страшної біди, що впала на голови українського народу, велика команда "Динамо" під керівництвом Валерія Лобановського чудово обіграла "Атлетико" і завоювала Кубок Кубків.

Нинішнє покоління має знати історію і розуміти, що гравці в Ліоні билися за честь клубу, при цьому знаючи про ситуацію у рідному місті, в якому залишилися їх сім'ї. Ми повинні в матчі з "Шахтарем" показати свою кращу гру.

Саме тут можна перевірити силу команди, її потенціал. Так склалося, на сьогоднішній день "Шахтар" є лідером українського футболу. Раніше вони тягнулися за нами, зараз відбулася зворотна ситуація. Ми повинні продемонструвати свої найкращі якості і не дати "Шахтареві" у Києві стати чемпіоном.

Це вдарить по самолюбству гравців і престижу клубу. Вважайте, через вас я озвучив те, що хотів через кілька днів сказати гравцям на загальнокомандних зборах. "Шахтареві" зараз значно простіше - вони мають право на помилку. А ми - ні", - цитує Суркіса офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, у "Шахтаря" зараз 67 очок. У "Динамо", яке йде на другому місці, — 56.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Суркіс не хоче, щоб "Шахтар" став чемпіоном у матчі з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути