вівторок, 26 квітня 2011 15:12

Діакате потрібен "Ліверпулю" та "Астон Віллі"

Діакате потрібен "Ліверпулю" та "Астон Віллі"

26-річний сенегальський захисник Папе Діакате, права на якого належать київському "Динамо", нині виступає за "Ліон" на правах оренди.

Однак після декількох невдалих поєдинків, в яких захисник допускав помилки, керівники французького клубу натякнули, що не будуть продовжувати оренду Діакате.

Головний тренер віце-чемпіона України Юрій Сьомін, судячи з усього, на сенегальця теж не розраховує. Сам же Папе не приховує бажання якомога швидше визначитися з новим місцем роботи, адже відкриття трансферного вікна не за горами.

На захисника претендує бірмінгемська "Астон Вілла", але, за даними tribalfootball.com, Діакате також знаходиться у сфері інтересів ще одного англійського клубу - "Ліверпуля".

Спортивним директором мерсисайдців є Демієн Комоллі, який раніше працював у структурі "Сент-Етьєна" - команді, в якій перші кроки у великому футболі робив Діакате.

Джерело вважає, що Діакате може грати як в центрі оборони, так і на лівому фланзі і є універсальним захисником. Передбачається, що найближчим часом Комоллі конкретизує свій інтерес.

Зараз ви читаєте новину «Діакате потрібен "Ліверпулю" та "Астон Віллі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути