Ексклюзиви
субота, 31 липня 2010 11:38

Діакате відмовився від нового контракту з "Динамо"

Діакате відмовився від нового контракту з "Динамо"

26-річний сенегальський захисник київського "Динамо" Папе Діакате за рік до закінчення свого контракту з клубом відхилив пропозицію підписати нову трирічну угоду.

У сенегальця є цікаві пропозиції від французьких "Лілля", ПСЖ і "Марселя", однак ціна у вісім мільйонів євро відлякує потенційних покупців. Керівництво "Динамо" готове зменшити свої запити, як мінімум, наполовину, адже через рік сенегалець вже піде зовсім безкоштовно.

"Якщо буде гарна пропозиція, я не відмовлюся. Моя єдина мета - грати на високому рівні. Нещодавно керівники "Динамо" мені сказали, що я можу піти за 3 чи 4 мільйони євро", - розповів Діакате.

Нагадаємо, Папе Діакате був куплений київським "Динамо" влітку 2007 за 10 млн. євро. За київський клуб зіграв 31 матч, забивши при цьому 1 гол. З 2009 року по травень 2010 виступав в оренді у французькому клубі вищого дивізіону "Сент-Етьєн", зігравши при цьому 16 ігор і забивши 1 м"яч.

За матеріалами francefootball.fr, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Діакате відмовився від нового контракту з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути