понеділок, 21 жовтня 2013 18:54

"Ні з ким не було проблем, тільки Ярмоленку довелося перешивати" - "Динамо" представило новий діловий дрес-код
10

Фото: Фото: Євген Савчук

На всіх офіційних заходах футболісти і представники київського "Динамо" тепер будуть присутні в ділових костюмах від торгової марки "Арбер". Партнерську угоду з компанією укладено на півтора року. Презентація нового офіційного дрес-коду відбулася 21 жовтня в конференц-залі стадіону "Динамо" ім. В. Лобановського.

До зали входить півзахисник "Динамо" Мігель Велозу разом з віце-президентом клубу Олексієм Семененком та генеральним директором торгової мережі "Арбер" Вадимом Золотаревським. Динамівці одягнені в темні піджаки з клубною емблемою на нагрудній кишені.

"Ми виступаємо офіційним модним партнером цього легендарного футбольного клубу. "Динамо" Київ є найбільш впізнаваним українським спортивним брендом, і ми, як найбільш впізнаваний бренд чоловічого одягу в Україні, вважаємо таке партнерство закономірним", - каже Вадим Золотаревський.

За його словами, це вже не перша співпраця ТМ "Арбер" зі спортивними командами країни.

"Наша робота в спортивному маркетингу з провідними спортивними командами почалася ще в 2006 році, коли ми готували офіційний дрес-код для Федерації футболу України, для збірної України на ЧС-2006 - найуспішнішого світового форуму для нашої команди за всю її історію. Крім того, ми виступали офіційним партнером збірної та ФФУ на Євро-2012. Традиція формування офіційного дрес-коду є важливою для будь-якого європейського топ-клубу. Провідні європейські клуби приділяють цьому велику увагу, для них це є офіційним атрибутом для офіційних делегацій, футболістів, коли вони виходять з фірмового автобуса або присутні на офіційному заході... Сподіваюся, що це стане обов'язковою традицією на виїзні та домашні матчі з'являтися в офіційному одязі, і той досвід, який є у іноземців, буде використаний і нашими футболістами", - зазначив він.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ретро-стиль і вертикальні смуги: "Динамо" презентувало нову форму

Комплект ділового одягу для гравців "Динамо" складається з чоловічого костюма, двох варіантів краватки, двох варіантів сорочок - біла і блакитна, а також пальто і трикотажу - темно-синього светра з вирізом.

" Олег Володимирович теж виглядає ефектно в такому костюмі, тому що на цей раз ми підготували піджаки італійського силуету, які омолоджують і роблять більш стрункою будь-яку фігуру", - зауважив Вадим Золотаревський.

При цьому підкреслив, що немає суворих вимог до взуття.

"У нас був досвід з ФФУ, який показав, що наші футболісти досить примхливі, у кожного свої уподобання. Наприклад, Шевченко любить ходити в м'якому взутті, майже в тапках. Тому цього разу ми домовилися з клубом, що взуття ми не надаємо, а гравці будуть брати чорне взуття на свій смак", - пояснив позицію фірми гендиректор.

У гравців не було особливих нарікань щодо якості костюмів, з усіх гравців знімалися індивідуальні мірки з урахуванням фігури кожного.

"Цього разу, який для нас вже третій, всім все сподобалося. Головна проблема при розробці костюмів для футболістів - накачані ноги. Тому доводилося змінювати стандартні розміри штанів, змінювати модель, робити більше розмір, вкорочувати. Перший раз у нас майже не було жодної переробки. Єдиний випадок був з Ярмоленком, який сказав, що він не змінився з моменту останнього обмірювання і не прийшов у цей раз, а костюм виявився на нього дуже великий. Напевно, він схуд або набрав кращу спортивну форму. Тому йому єдиному довелося перешивати", - сказав він.

Гравці отримали по одному костюму.

"Потім ми плануємо розробити більш літній варіант, в інших кольорах. Перед Євро-2012 футболісти і тренери нарікали, що важко носити костюми в спеку", - зауважив Золотаревський.

Якість костюма оцінив Мігель Велозу.

"Добрий день", - каже з акцентом російською. Далі переходить на португальську та спілкується за допомогою перекладача.

"Мені дуже сподобався цей костюм і колір дуже підходящий. Ця ідея дуже чудова, щоб гравці почували себе дуже комфортно. Що є важливим чинником, коли гравці збираються на якусь офіційну гру. Ну а з'явитися в гарному костюмі, безумовно, додає великої впевненості. У тих клубах, за які я грав, ми завжди їздили в офіційних костюмах", - зазначив гравець.

Велозу запитали, чи підвищують нові костюми шанси "Динамо" в майбутніх матчах Ліги Європи проти швейцарського "Туна".

"Стиль одягу до матчу не має жодного відношення. Покаже тільки гра", - підкреслив Велозу.

Прес-конференція закінчується. Мігель Велозу, Олексій Семененко та Вадим Золотаревський ще кілька хвилин позують фотокореспондентам.

Зараз ви читаєте новину «"Ні з ким не було проблем, тільки Ярмоленку довелося перешивати" - "Динамо" представило новий діловий дрес-код». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути