понеділок, 24 грудня 2012 15:14

"Не я причина продажу "Металіста". Це все гроші"- Кернес

"Не я причина продажу "Металіста". Це все гроші"- Кернес
"Давай по новой...". Фото: vkontaktir.ru

Мер Харкова Геннадій Кернес оперативно відреагував на заяви Олександра Ярославського про продаж футбольного клубу "Металіст", повідомляє "Сегодня".

"Не я причина продажу команди. Це все гроші, фінансова сторона, вигоду від якої отримує одна людина - Олександр Ярославський", - вважає Кернес.

Міський голова запевняє, що продаж команди готувалася вже давно. "Я знав, що готується продаж команди і стадіону. Я знав про це давно, не 19 грудня. Навколофутбольні кола про це говорили", - говорить Кернес.

Мер Харкова не боїться гніву фанатів у зв'язку з останніми подіями. "Я готовий зустрітися з будь-якою групою вболівальників, на будь-якому рівні і відповісти за свої слова", - говорить Кернес.

"Нехай Ярославський завершить свій відхід з команди і прийде новий інвестор, почне працювати. Подивимося чи зможе він підтримувати ті самі результати команди. Тоді будемо з нього питати, тоді буде з чим питати. Єдине, що можу гарантувати я, що з боку міста завжди будуть умови для успішної гри "Металіста", - говорить Кернес.

Мер Харкова запевняє, що ніколи не розглядав можливість придбати футбольний клуб. "Команда коштує не один мільйон гривень і не два і навіть не десять. Рівень цієї угоди іде за сто мільйонів", - говорить Кернес.

Нагадаємо, новим власником "Металіста" стала компанія "Газ України", яку пов'язують з бізнесменом Сергієм Курченком. Останньому ЗМІ приписують дружбу з сином Віктора Януковича Олександром.

Зараз ви читаєте новину «"Не я причина продажу "Металіста". Це все гроші"- Кернес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути