неділя, 23 грудня 2012 15:45

"Що це за поп-зірка така? Може, пора йому вуха надерти?"- Ярославський про Кернеса

"Що це за поп-зірка така? Може, пора йому вуха надерти?"- Ярославський про Кернеса
Ярославський може відмовитися фінансувати "Металіст". Фото: sled.net.ua

Президент "Металіста" Олександр Ярославський прокоментував ситуацію зі стадіоном "Металіст", який харківська влада хоче відібрати у клубу.

"Скільки можна випробовувати терпіння інвестора? Поясніть мені... Мені це треба? У мене все добре, все прекрасно... Я просто закінчу фінансування, ось і все", - заявив Олександр Ярославський, слова якого наводить ЛігаБізнесІнформ з посиланням на Террикон.

"Це ж харківська команда. І харківський мер. Я не чую ні мера Львова, ні Донецька, ні Дніпропетровська, ні Києва. Чому вся Україна чує мера Харкова? Скажіть, що це за поп-зірка така? Може, пора йому вуха надерти? Команда грає, виступає в єврокубках, все прекрасно і добре. Та ні, якась незрозуміла істота влазить і починає колотити всю країну", - додав він.

"Клуб грає на стадіоні. Якщо завтра клуб піде, стадіон просто перетвориться на руїни. Перед Євро-2012 я не бачив ні Кернеса, ні когось ще з влади на об'єктах будівництва. А тут усі ожили", - заявив Ярославський.

Нагадаємо, влада Харкова просить Харківську обласну раду передати в комунальну власність Харкова ОСК "Металіст". Відповідне звернення до голови облради Сергія Чернова було прийнято 19 грудня на сесії Харківської міської ради.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що Ярославський розпорядився підготувати фінансову оцінку клубу на предмет його продажу.

Зараз ви читаєте новину «"Що це за поп-зірка така? Може, пора йому вуха надерти?"- Ярославський про Кернеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути