неділя, 23 грудня 2012 16:17

Ярославський продає "Металіст" приятелеві Олександра Януковича - ЗМІ

Ярославський продає "Металіст" приятелеві Олександра Януковича - ЗМІ
Ярославський майже вирішив питання продажу "Металіста"? Фото: footballnews.com.ua

Нинішній бос "Металіста" Олександр Ярославський домовився про продаж клубу молодому бізнесмену Сергію Курченку, повідомляє football.ua з посиланням на свої джерела.

Сторони узгодили основні моменти угоди, залишилося утрясти нюанси. У найближчому майбутньому про продаж "Металіста" буде оголошено офіційно.

За інформацією джерел, основним мотивом продати клуб не став конфлікт власника "Металіста" з нинішньою харківською владою.

Сергія Курченка називають "газовим королем України". Йому 27 років, він успішний юрист і бізнесмен. За інфомацією ЗМІ він часто посилається на дружні стосунки з сином Віктора Януковича Олександром.

Нагадаємо, влада Харкова просить Харківську обласну раду передати в комунальну власність Харкова ОСК "Металіст". Відповідне звернення до голови облради Сергія Чернова було прийнято 19 грудня на сесії Харківської міської ради.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що Ярославський розпорядився підготувати фінансову оцінку клубу на предмет його продажу.

Зараз ви читаєте новину «Ярославський продає "Металіст" приятелеві Олександра Януковича - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути