пʼятниця, 09 листопада 2012 13:30

"Вивозити нікого нікуди не збирався, ми - інтелігентні люди" - Ярославський

"Вивозити нікого нікуди не збирався, ми - інтелігентні люди" - Ярославський
Олександр Ярославський не збирався вивозити футболістів на Окружну. Фото: moresporta.com.ua

Президент "Металіста" Олександр Ярославський після перемоги над "Русенборгом" поділився подальшими планами харків'ян

"Ми ніколи не збираємося викидати білий рушник. Будемо тільки посилюватися, - наводить слова Ярославського офіційний сайт "Металіста". - Ми не збираємося розчаровувати харків'ян, наших шанувальників. До тих, хто не відповідає рівню "Металіста", будемо дуже жорстко підходити. Ми і себе не шкодуємо, і нікого жаліти не будемо. Від нас чекають хорошого футболу, нам вірять, і ми не маємо права зрадити сподіванням наших уболівальників".

"Якщо Мирон Богданович звернеться з проханням про покупку футболістів на будь-які позиції - я гарантую, він все отримає. Уболівальники повинні бути впевнені, що "Металіст" - це назавжди. Я хочу сказати нашим шанувальникам, що не дозволю комусь легко ставиться до "Металіста", - зазначив президент клубу.

Крім того, він прокоментував своє гучне інтерв'ю, в якому заявляв, що вивезе футболістів на окружну.

"Ніхто нікого не збирався нікуди вивозити. Перефразували журналісти. Ми інтелігентні люди, і якщо ми беремося вирішувати якісь завдання, то потрібно відповідально ставиться до своєї справи. Я днями і ночами займаюся цим, і результат всі бачать. Так чому футболісти можуть з прохолодою ставитися? Це далеко не бідні хлопці, які живуть в хороших умовах, і за це треба відповідати", - підкреслив Ярославський.

Нагадаємо, в матчі четвертого раунду групового етапу Ліги Європи "Металіст" у Харкові обіграв "Русенборг" з рахунком 3:1, і достроково вийшов у плей-офф турніру.

Зараз ви читаєте новину «"Вивозити нікого нікуди не збирався, ми - інтелігентні люди" - Ярославський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути