пʼятниця, 09 листопада 2012 12:45

Нокаут від Тайсона, контрольні від Шав'єра з Торресом: "Металіст" забезпечив собі євровесну
11

Фото: reuters

Харківський "Металіст" з рахунком 3:1 обіграв на своєму полі норвезький "Русенборг" у матчі четвертого туру групового раунду Ліги Европи-2012/2013, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Металіст" розпочав гру без розкачки і вже на 3-й хвилині повів у рахунку. Фініньо з лівого флангу виконав діагональний пас на Тайсона і бразилець з льоту красивим ударом відправив м'яч у дальню "дев'ятку". Через п'ять хвилин Вільягра міг подвоїти рахунок, але не реалізував вихід один на один.

"Русенборг" зумів прийти в себе лише в середині тайму - Іверсон пробив поруч зі штангою метрів з 20-ти. Норвежці поступово перевели гру в центр поля, а під завісу першого тайму навіть зуміли відігратися. Хольм розрізним пасом вивів Дочкала на ворота харків'ян і форвард "Русенборга" свій шанс не упустив.

У перерві Мирон Маркевич поміняв воротаря, випустивши Горяїнова замість Дишленковича. "Металіст" активно почав другий тайм, багато атакував, але в завершальній фазі харків'янам не щастило, та й голкіпер норвежців діяв відмінно. Шанс забити був у Марлоса, який обіграв суперника в чужому штрафному, але переграти воротаря не зумів. Потім штанга врятувала "Русенборг" після удару Гуйє.

І все ж на 70-й хвилині "Металіст" домігся свого. Едмар перехопив м'яч у центрі поля і віддав на Тайсона. Той змістився з флангу до лінії штрафного, віддав пас на Шав'єра, який в дотик відправив м'яч у сітку. Після цього темп гри помітно впав, але "Металіст" продовжував атакувати і вже в доданий час забив третій м'яч. Розгонисту атаку харків'ян точним ударом метрів з 18-ти завершив Торрес.

Зараз ви читаєте новину «Нокаут від Тайсона, контрольні від Шав'єра з Торресом: "Металіст" забезпечив собі євровесну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути