понеділок, 13 серпня 2012 16:36

"Не виключаю, що піду у відставку" - Рабинович

"Не виключаю, що піду у відставку" - Рабинович
Рабинович не впевнений, що залишиться в "Арсеналі". Фото: segodnya.ua

Президент "Арсеналу" Вадим Рабинович після технічної поразки "канонірів" в Лізі Європи звільнив кількох співробітників клубу і готовий подати у відставку.

Про це повідомляє офіційний сайт київського клубу.

"Два співробітника клубу, відповідальні за один і той самий документ, не в змозі його були побачити. У наших співробітників є пояснення ситуації, які я навіть готовий прийняти... Клубу "Арсенал" завдано колосальних збитків - і моральних, і не тільки. А оскільки це так - я не знімаю відповідальності за це в першу чергу і з себе, і з співробітників клубу", - заявив Рабинович.

"Звільнено юриста, який відповідав за це питання. Сьогодні зі своїх посад звільнені віце-президент і виконавчий директор клубу, які в якійсь мірі відповідали за це питання також. Ще 8 людей отримали догани і грошові штрафи"- зазначив президент київського клубу.

"Не виключаю власної відставки. Не можу сказати, що морально відновився після такого удару. Я повинен дуже серйозно все зважити і відповісти собі на питання: чи можу я щось дати футболу, дати "Арсеналу" - і прийняти рішення", - підкреслив він.

Нагадаємо, що в першому матчі "Арсенал" на своєму полі розгромив "Муру" з рахунком 3:0, потім переміг на виїзді з рахунком 2:0. Однак УЄФА зарахував "канонірам" технічну поразку в першому матчі. За київську команду в тому поєдинку виступав Ерік Матуку, який не повністю відбув дискваліфікацію, зароблену під час виступів за бельгійський "Генк".

Зараз ви читаєте новину «"Не виключаю, що піду у відставку" - Рабинович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути