Ексклюзиви
вівторок, 07 серпня 2012 15:58

"Арсенал" їде до Словенії з технічною поразкою через Матуку

"Арсенал" їде до Словенії з технічною поразкою через Матуку
В "Арсеналі" немає кому спостерігати за регламентом? ФОТО: cn.com.ua

Словенському колективу "Мура" присудили технічну перемогу 3:0 над київським "Арсеналом" у матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Таке рішення ухвалили напередодні в УЄФА.

Про це в ефірі словенського телебачення повідомив помічник головного тренера словенського клубу Дам'ян Ослая.

"Щойно мені зателефонував наш спортивний директор і повідомив, що рішення вже прийнято. "Арсеналу" зарахували технічну поразку 0:3. Але ми повинні бути уважні у повторній грі, щоб сподіватися на вихід в плей-офф раунд", - заявив він.

Незважаючи на те, що зустріч між командами, яка відбулася в Києві 2 серпня, завершилася переконливою перемогою українців - 3:0, через порушення регламенту "канонірів" зараховується технічна поразка.

Нагадаємо, що порушенням "Арсеналу" став вихід на поле в матчі захисника Еріка Матуку і його присутність в заявці на матч.

В 2010-му в складі бельгійського "Генка" футболіст був вилучений і оштрафований на два матчі, і ще не відбув дискваліфікацію - напередодні поєдинку проти "Мури" він пропустив лише один поєдинок.

Тепер до Словенії київський "Арсенал" поїде не з солідною перевагою, а в ролі команди-аутсайдера. "Мура" ж, навпаки, отримала чудовий шанс для виходу в наступний раунд. Слабенька словенська команда надасть справжній подарунок своєму супернику в 4-му раунді, якщо протримається з "Арсеналом" на своєму полі.

Нагадаємо, зустріч "Мури" і "Арсеналу" відбудеться у четвер, 9 серпня, в Маріборі.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" їде до Словенії з технічною поразкою через Матуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути