середа, 08 серпня 2012 12:29

УЄФА дала "Арсеналу" три дні на апеляцію

УЄФА дала "Арсеналу" три дні на апеляцію
"Арсенал" їде до Словенії з технічною поразкою. Фото: segodnya.ua

Київському "Арсеналу" присуджено технічну поразку в першому матчі третього відбіркового раунду Ліги Європи УЄФА з "Мурою" (0:3) за випуск на поле дискваліфікованого футболіста.

Тиждень тому "Арсенал" добився вдома перемоги з рахунком 3:0, однак Контрольно-дисциплінарна інстанція УЄФА присудила "Мурі" технічну перемогу, оскільки автор третього гола киян Ерік Матуку мав відбувати тоді другий матч дискваліфікації.

Двоматчеву дискваліфікацію Матуку отримав за червону картку, отриману у відбірковому матчі Ліги Європи УЄФА проти "Порту" 19 серпня 2010 року, коли сам він ще захищав кольори "Генка".

Матч в Португалії камерунець пропустив, проте з тих пір не брав участь в єврокубках ні в складі "Генка", ні під час перебування гравцем дніпропетровського "Дніпра". Таким чином, до минулого тижня він так і не відбув другий матч дискваліфікації.

У підсумку результат київської зустрічі скасований, і до вирішального матчу в Словенії "Мура" підійде з перевагою над "Арсеналом" - 3:0. На Матуку була покладена двохматчева дискваліфікація, яка почнеться з найближчого матчу в четвер. Апеляція може бути подана протягом трьох днів з моменту прийняття мотивованого рішення.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА дала "Арсеналу" три дні на апеляцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути