пʼятниця, 30 березня 2012 01:31

"Не бачу причин заважати Хав'єру бити пенальті" - Девіч

"Не бачу причин заважати Хав'єру бити пенальті" - Девіч
Марко Девіч допоміг Хав'єру подарувати шанс для "Металіста". Фото: time-football.com

"Металісту" треба трохи везіння, щоб вийти в півфінал Ліги Європи, вважає форвард харків'ян Марко Девіч. Про це він сказав в ефірі телеканалу 2+2.

"Не скажу, що в команді криза. Гру з "Арсеналом" уже забули. Перший тайм непогано зіграли, а другий почали не так, як хотілося, пропустили два голи. Добре, що в кінці гри встигли забити гол, який дає нам надію."

Ледве вийшовши на поле, Ви пробивали з двох метрів, і голкіпер відбив м'яч. Це просто везіння "Спортінга" або майстерність воротаря?

"Думаю, тут десь моя вина, я міг би краще пробити. Цей момент потрібно було реалізовувати. Добре, що під кінець гри вдалося заробити пенальті для команди, який нам, думаю, допоможе у повторному матчі."

Чому самі не пішли пробивати 11-метровий?

В останній грі з "Арсеналом" пробивав Хав'єр. І здорово це зробив. Не бачу причин зараз йому заважати. Я сам винен, що несерйозно поставився до пенальті в Греції. Радий, що Клейтон забив і що під кінець матчу ми десь дотиснули "Спортінг".

Як оцінюєте шанси "Металіста" на прохід до півфіналу?

"Результат поки на користь "Спортінга". У Харкові буде інша гра, з підтримкою вболівальників на нашому боці. Будемо дуже серйозно готуватися, це ж центральний матч в сезоні. Трохи везіння і вірю, що можемо вийти до півфіналу."

Нагадаємо, харківський "Металіст" з рахунком 1:2 зазнав поразки у першому матчі ? фіналу Ліги Європи проти португальського "Спортінга".

Зараз ви читаєте новину «"Не бачу причин заважати Хав'єру бити пенальті" - Девіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути