неділя, 25 січня 2009 12:53

НБА. Власнику "Юти" ампутували обидві ноги

Власник баскетбольної команди "Юта Джаз" Ларрі Міллер напередодні пережив дуже неприємну операцію. Господареві команди Кирила Фесенка ампутували близько 30 см обох ніг, що стало результатом діабету другого типу. Як повідомив прес-аташе "Юти" Джонатан Райнхарт, в даний момент Міллер проходить процес реабілітації в госпіталі.

"Ларрі відчуває себе добре і протягом найближчих тижнів відновлюватиметься", - заявив син Ларрі Грег Міллер AP, додавши, що надалі члени сім"ї утримуватимуться від коментарів стану здоров"я пацієнта.

У жовтні доктори знайшли у Міллера кісткову інфекцію і діабетичні виразки в одній із ніг. Влітку Міллер пережив серцевий напад, після чого у нього почали відмовляти нирки і відбувся крововилив в шлунково-кишковий тракт. Через необхідності постійних переливань крові, Міллер провів в госпіталі декілька місяців.

Ларрі Міллер придбав 50 відсотків акцій "Юти" в 1985 році, а незабаром і оволодів рештою. Через проблеми із здоров"ям, син Ларрі Грег був вибраний виконуючим директором Larry H. MillerGroup минулого літа. Компанія володіє "Ютою", радіо- і телестанціями, ресторанами, кінотеатрами, рекламними і фінансовими фірмами, спортивними аренами, декількома ранчо і багато чим іншим.

gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «НБА. Власнику "Юти" ампутували обидві ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути