вівторок, 15 грудня 2009 09:33

Наступного року уряд виділить на Євро-2012 шість мільярдів гривень

Наступного року уряд виділить на Євро-2012 шість мільярдів гривень
У 2010 році на підготовку об"єктів до чемпіонату Європи з футболу 2012 року передбачається виділити близько 6 мільярдів гривень. Про це на презентації логотипа Євро-2012 повідомив журналістам віце-прем"єр-міністр України Іван Васюник.

За його словами, до кінця цього року всі головні об"єкти мають бути профінансовані в сумі трохи менше 1 млрд. грн.

"Фінансування в повному обсязі всіх головних об"єктів - це єдине, що може уберегти підготовку України від можливих зривів. Ми сконцентрували фінансування на першочергових об"єктах, таких як, стадіони, аеропорти, дороги", - зазначив Васюник.

"Перемогу Україна зможе відсвяткувати, якщо по закінченню Євро-2012 його організацію буде визнано найкращою", - наголосив відповідальний в уряді за підготовку до турніру віце-прем"єр.

Нагадаємо, 11 грудня виконком УЄФА на засіданні в Португалії прийняв рішення залишити чотирьом українським містам - Києву, Донецьку, Львову та Харкову, право на проведення матчів чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Крім того, ухвалено остаточне рішення про те, що фінал турніру відбудеться в столиці України.

В понеділок, 14 грудня, у Києві відбулася презентація логотипу майбутнього турніру. Він являє собою квітку з трьох пелюсток, одна - у формі футбольного м"яча, друга пелюстка виконана у жовто-синіх кольорах і символізує Україну, третя – біло-червона – Польщу. Слоганом Євро-2012 року стане фраза "Творимо історію разом".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Наступного року уряд виділить на Євро-2012 шість мільярдів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути