Ексклюзиви
понеділок, 14 грудня 2009 22:48

Євро-2012 дасть Україні сучасні стандарти європейського життя - Суркіс

Євро-2012 дасть Україні сучасні стандарти європейського життя - Суркіс

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс вважає, що право на проведення Євро-2012 в Україні у форматі 4х4 з фіналом у Києві залежить від того як працюватиме влада.

Про це він заявив під час прямого включення з Майдану Незалежності в ефірі ТРК Україна.

"Ми вистраждали це право, довели динаміку, яка не є випадковістю, а закономірністю. Проте зараз не можна відпочивати на лаврах, не можна втрачати жодної години, жодного дня", - сказав Суркіс.

Він упевнений в результативності підготовки до турніру.

"Ми всі єдині у тому, що цей турнір багато дасть нашій країні, мені і кожному пересічному українцю. Консолідуючи технологічні ресурси, людські і фінансові у цей непростий час економічної кризи, я впевнений, що ми цей шанс у повній мірі реалізуємо. Дамо можливість отримати нашій країні сучасну інфраструктуру, а людям - сучасні стандарти європейського життя", - наголосив президент ФФУ.

Суркіс зазначив, що у питанні фінансування Євро-2012 розраховує і на державу, і на інвесторів. За його словами, держава взяла на себе зобов"язання і має зробити все можливе, для того щоб створити хороший інвестиційний клімат в Україні.

Він закликав не роздумувати над тим заберуть Євро, чи ні. Суркіс підкреслив, що заберуть, якщо будемо відпочивати, але ніхто не збирається цього робити.

Президент ФФУ також прокоментував позицію народних депутати від Партії регіонів Бориса Колеснікова і Нестора Шуфрича, які вимагають його відставки.

"Шуфричу порадив би навести порядок на ужгородському стадіоні. Хай він займається своїми справами у парламенті", - сказав він.

Суркіс відкинув звинувачення віце-президента клубу "Шахтар" Бориса Колеснікова, який говорив про поєднання ним посад і непрозоре призначення суддів.

"Я не поєдную ніяких посад. Я сьогодні президент ФФУ, який займається турніром Євро-2012. Якщо це і є поєднанням посад, то я цим горджусь. Думаю, кожній людині знайдеться місце в історії, яка все розставить на свої місця", - додав він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012 дасть Україні сучасні стандарти європейського життя - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути