субота, 12 грудня 2009 14:51

УЄФА все ще може забрати у міст право на проведення Євро-2012

УЄФА все ще може забрати у міст право на проведення Євро-2012

УЄФА може відкликати у будь-якого українського міста право на проведення матчів Чемпіонату Європи з футболу 2012 року у випадку, якщо будуть зірвані терміни підготовки об"єктів або не дотримані стандарти.

Про це йдеться в листі президента УЄФА Мішеля Платіні на ім"я віце-прем"єр-міністра України Івана Васюника, повідомляє прес-служба віце-прем"єра в суботу.

"У своєму листі на моє ім"я президент УЄФА зазначив, що рішення (про затвердження містами, що приймають Євро-2012 усіх претендентів з боку України: Києва, Донецька, Львова та Харкова) є визнанням напруженої та відданої роботи української сторони протягом останніх місяців. Проте, необхідно ще багато чого зробити і уряду, і містам для того, щоб гарантувати належну підготовку до Євро-2012", - сказав віце-прем"єр-міністр.

"УЄФА продовжить здійснювати моніторинг підготовки до турніру. У випадку, якщо будуть зірвані терміни підготовки об"єктів або не дотримані стандарти, як останній засіб, УЄФА може відкликати у будь-якого українського міста право на проведення матчів Євро-2012", - цитує Івана Васюника прес-служба.

У той же час віце-прем"єр переконаний в успіху: "Україна і Польща проведуть турнір на найвищому рівні".

Нагадаємо, чотири українських міста - Київ, Донецьк, Львів, Харків - отримали право приймати матчі чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. Фінал турніру пройде в українській столиці.

Подробности

Зараз ви читаєте новину «УЄФА все ще може забрати у міст право на проведення Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути