пʼятниця, 11 грудня 2009 20:27

"Рішення УЄФА було одноголосним" - Платіні

"Рішення УЄФА було одноголосним" - Платіні

Президент УЄФА Мішель Платіні прокоментував рішення виконкому організації схвалити кандидатури Донецька, Харкова і Львова як міст, в яких проходитимуть матчі Євро-2012.

"Ми знали, що підготовка до Євро-2012 буде складною і що будуть необхідні величезні інвестиції у всі сфери інфраструктури - спортивні споруди, готелі і транспорт. Польща і Україна пішли на ці витрати, не дивлячись на міжнародну фінансову і економічну кризу, від якої Україна постраждала особливо.

У вересні ми відклали рішення по трьох-чотирьом містах-претендентах від України - від них був потрібний значний прогрес в підготовці. Можу сказати, що на сьогодні, завдяки підтримці і жертвам, на які пішов український уряд, ми нарешті можемо дати зелене світло турніру, який пройде в чотирьох польських, - Варшава, Вроцлав, Познань і Гданьськ - і чотирьох українських - Київ, Донецьк, Харків і Львів, -містах. Фінал пройде в Києві.

Робота ще не закінчена. Експерти УЄФА будуть продовжувати працювати з двома країнами над підготовкою до турніру. Рішення виконкому УЄФА було одноголосним. Ми впевнені в Польщі та Україні", - цитує Платіні офіційний сайт УЄФА.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Рішення УЄФА було одноголосним" - Платіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути