пʼятниця, 11 грудня 2009 18:59

"Рішення УЄФА - це подарунок для всіх українців" - Суркіс

"Рішення УЄФА - це подарунок для всіх українців" - Суркіс

Голова Федерації футболу України Григорій Суркіс з натхненням сприйняв рішення виконавчого комітету УЄФА про те, що 4 українських міста - Київ, Донецьк, Харків і Львів - приймуть матчі Euro-2012, а фінал турніру пройде в Києві.

"Пан Платіні, великий футболіст і президент, дав всім нам нову можливість. Можливість показати, що ми готові провести чемпіонат Європи, - наводить Reuters слова Суркіса. - Ми доведемо, що Euro-2012 стане успішнішим за два попередні турніри.

Ми всі дуже раді рішенню УЄФА, але зараз не час спочивати на лаврах. Перш ніж отримати "зелене світло" на проведення чемпіонату, нам довелося пройти через труднощі. Загроза втратити турнір була дуже реальною. А зараз нам треба довести справу до успішного завершення".

"Нам доведеться модернізувати інфраструктуру, збудувати ті об"єкти, які ми повинні були звести. Ми повинні підготувати для уболівальників всієї Європи справжній футбольний спектакль. Ми не маємо права дати ні єдиного приводу засумніватися в рішенні і престижі УЄФА. Рішення УЄФА - це не просто різдвяний подарунок для мене особисто. Це подарунок для всіх українців", - додав також глава ФФУ.

За матеріалами Террикон, СЭ

Зараз ви читаєте новину «"Рішення УЄФА - це подарунок для всіх українців" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути