неділя, 02 березня 2008 10:23

Наступний бій Кличко проведе проти Тоні Томпсона

Наступний бій Кличко проведе проти Тоні Томпсона
Чемпіон світу за версіями IBF і WBO, український боксер Володимир Кличко проведе свій наступний поєдинок проти американського боксера Тоні Томпсона, який є офіційним претендентом на титул чемпіона світу за версією WBO.

Про це заявив представник американського боксера, голова промоутерської компанії Goossen Tutor Promotions Ден Гуссен: "Я впевнений в тому, що Тоні свій наступний бій проведе саме проти Володимира Кличка. Швидше за все поєдинок відбудеться в липні-серпні цього року в Німеччині".

На питання щодо поєдинку Кличка-молодшого з Олександром Повєткіним американський промоутер висловився досить категорично: "Тоні заслужив право першим вийти на ринг проти Кличка по тій простій причині, що він завоював право офіційного претендента раніше, ніж Повєткін".

У свою чергу менеджер Олександра Повєткіна Володимир Хрюнов так прокоментував заяву Гуссена: "Я вважаю, що Тоні і Олександр зараз знаходяться в рівних умовах в плані права на поєдинок з Кличком-молодшим, але якщо виходити з того, що від імені Повєткіна переговори веде Вільфред Заурленд, а не я, то Гуссену видніше".

Радник братів Кличків Шейлі Фінкель утримався від коментарів з цього приводу.

Газета.Ru
Зараз ви читаєте новину «Наступний бій Кличко проведе проти Тоні Томпсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути