Ексклюзиви
вівторок, 14 вересня 2010 12:17

Наставнику "Таврії" поставили триматчевий ультиматум

Наставнику "Таврії" поставили триматчевий ультиматум
Почесний президент "Таврії" Сергій Куніцин провів екстрену нараду з тренерським штабом і рядом гравців команди у зв"язку з невдалою грою колективу в останніх матчах. Зокрема, він розкритикував роботу Сергія Пучкова. Про це повідомляє офіційний сайт команди.

Було оголошено, що якщо в трьох найближчих офіційних поєдинках "Таврія" не доб"ється позитивних результатів, керівництво клубу буде ставити питання про доцільність подальшої співпраці з нинішнім тренерським штабом команди.

Також Куніцин спростував оприлюднену Пучковим після матчу з київським "Арсеналом" інформацію про фінансові проблеми сімферопольського клубу, зауваживши при цьому, що зарплата і преміальні команді виплачуються своєчасно.

Нагадаємо, на даний момент "Таврія" займає 10-е місце в турнірній таблиці Прем"єр-ліги. Після дев"яти матчів в активі команди 10 очок. У наступних турах команда зіграє з "Шахтарем", "Карпатами" та "Волинню".
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «Наставнику "Таврії" поставили триматчевий ультиматум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути