Ексклюзиви
понеділок, 13 вересня 2010 12:05

Наставник "Таврії" став заслуженим тренером України

Наставник "Таврії" став заслуженим тренером України
Головний тренер "Таврії" Сергій Пучков отримав звання заслуженого тренера України. Значок і посвідчення під порядковим номером 660, підписані міністром України у справах сім"ї, молоді та спорту Равілем Сафіулліним, 48-річний наставник кримчан отримає на цьому тижні.

За семирічний період тренерської діяльності Пучков зумів не тільки підготувати групу перспективних гравців для українського футболу, але й домогтися успіхів з керованим ним двома кримськими командами - ПФК "Севастополь" і "Таврія". Перша з них пройшла шлях від середняка другої ліги до лідера першої, а згодом завоювала право грати в еліті.

Прийнявши ж другу, йому вдалося стабілізувати гру і перетворити "Таврію" з аутсайдера в одного з провідних клубів прем"єр-ліги. Через півтора роки роботи Пучкова в Сімферополі вперше в історії клубу команда виграла Кубок України, що дозволило їй взяти участь у розіграші Ліги Європи.

Самостійна тренерська кар"єра Пучкова почалася в 2003 році, коли він очолив ФК "Черкаси". Пізніше працював у херсонському "Кристалі" і тому ж "Севастополі", а в розпал осінньої частині сезону-2008/09 був запрошений в "Таврію".
За матеріалами СЭ в Украине
Зараз ви читаєте новину «Наставник "Таврії" став заслуженим тренером України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути