середа, 01 вересня 2010 10:36

Нападаючий "Закарпаття" назвав наставника "Таврії" "редискою"

Нападаючий "Закарпаття" назвав наставника "Таврії" "редискою"

Нападаючий "Закарпаття" Матвій Бобаль розповів про своє повернення до рідного клубу і про стосунки з тренером "Таврії" Сергієм Пучковим.

"У мене закінчився контракт з "Таврією", - говорить Бобаль. - Було кілька цікавих пропозицій від клубів української Прем"єр-ліги, але, порадившись з батьком, вирішив повернутися до рідного клубу."

Також у Матвія був хороший варіант з новачком Прем"єр-ліги "Севастополем", однак перейти в цей клуб він не зміг через Сергія Пучкова.

"Він - "редиска", так я називаю нехороших людей. В "Севастополь" мене кликав Сергій Шевченко. Спочатку я погодився, приїхав на перегляд, побігав з командою на зборах. А потім Пучков приїхав до керівництва клубу і сказав, щоб мене в команду не брали. Заявив, що я поганий футболіст".

"Коли Пучков очолив"Таврію", а я тоді вже був у команді, він не полюбив мене. Весь час у нього до мене були претензії - то не так по воротах б"ю, то неправильно бігаю, то не так позицію на полі вибираю. Все не так", - зізнався футболіст.

За матеріалами Турнір, zakarpattya.net.ua

Зараз ви читаєте новину «Нападаючий "Закарпаття" назвав наставника "Таврії" "редискою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути