пʼятниця, 20 серпня 2010 11:30

"Таврія" діяла на хороших швидкостях" - наставник "Байєра"

"Таврія" діяла на хороших швидкостях" - наставник "Байєра"

Учора в першому матчі 4-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи сімферопольська "Таврія" розгромно програла в гостях леверкузенському "Байєру" - 0:3. Вашій увазі післяматчеві коментарі головних тренерів команд, які наводить офіційний сайт кримчан.

Сергій Пучков, головний тренер "Таврії": "Результат матчу не по грі. М'яч, пропущений на першій хвилині, в якійсь мірі, вплинув і на остаточний рахунок матчу. Давати фору такій команді як "Байєр" на перших хвилинах не можна. Після пропущеного м'яча хлопці змогли зібратися і створили три гольові моменти. І якщо б ми змогли забити хоч один м'яч, нам було б легше грати.

Другий м'яч був пропущений зі стандартного положення. Враховуючи високий зріст гравців суперника звичайно ж і воротар повинен допомагати гравцям оборони. По третьому голу мені поки складно щось сказати, та й арбітр відразу не показав на 11-ти метровий, а зреагував тільки після відмашки асистента.

У цілому, за володінням м'ячем і гостротою моментів, на мою думку, ми не поступалися суперникові. Необхідно враховувати, що ми дебютанти такого турніру. Постараємося зробити висновки і дати бій "Байєру" у Сімферополі. Хлопці побачили, що проти "Байєра" можна грати. Ми сподіваємося на потужну підтримку трибун і докладемо всіх зусиль, щоб добитися позитивного результату.

Юпп Хейнкес, головний тренер "Байєра": "Ми добре почали сьогоднішню гру, але от продовження було не з найкращих. Я не знаю, про що думали в цей час гравці, мабуть вони вважали цей матч легкою прогулянкою. Спроби атак через середину поля ні до чого доброго не привели.

Суперники відчули деяку нашу слабкість в атаці і перехопили ініціативу. Оборона нашої команди виглядала у ряді моментів розгубленою і дозволила супернику провести кілька гострих атак. "Таврія" діяла на хороших швидкостях, і часто створювала проблеми в нашій лінії оборони. З гравців я б виділив 22-й номер (Любенович). Звичайно ж, результатом я задоволений і нам набагато легше буде грати в Сімферополі".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Таврія" діяла на хороших швидкостях" - наставник "Байєра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути