четвер, 22 квітня 2010 13:25

Наставник "Портсмута" може замінити Адвоката в збірній Бельгії

Наставник "Портсмута" може замінити Адвоката в збірній Бельгії

Королівський футбольний союз Бельгії (KVBV) почав переговори з наставником клубу "Гент" Мішель ПрюдоммДіка Адвоката, який розірвав контракт з KVBV заради того, щоб очолити збірну Росії. Про це пише бельгійське видання Gazet van Antwerpen.

про його перехід на роботу в збірній Бельгії. Якщо ці переговори завершаться успішно, Прюдомм стане наступником

За даними видання, Прюдомм, який під час ігрової кар"єри багато років захищав ворота збірної Бельгії і провів за національну команду 58 матчів, може відмовитися від пропозиції KVBV, оскільки хоче продовжувати роботу з "Гентом", але не має намір суміщати посади в клубі та збірній. Керівництво "Гента" також не бажає відпускати наставника.

Іншим кандидатом на пост наставника збірної Бельгії видання називає ізраїльтянина Аврама Гранта, який очолює англійський "Портсмут".

Адвокат оголосив про розірвання контракту зі збірною Бельгії 15 квітня 2010. В даний час голландський фахівець веде переговори з бельгійцями про умови виходу з команди. Ймовірно сума неустойки за розрив контракту складе один мільйон євро.

Також бельгійські ЗМІ опублікували деякі подробиці роботи Адвоката з бельгійською командою. За даними преси, наставник вів себе досить капризно. Зокрема, з"ясувалося, що голландець перед кожним тренуванням вимагав надати йому нову сорочку поло.

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Портсмута" може замінити Адвоката в збірній Бельгії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути