Ексклюзиви
четвер, 22 квітня 2010 10:44

Бельгійці мають намір поскаржитися на Адвоката у ФІФА та УЄФА

Бельгійці мають намір поскаржитися на Адвоката у ФІФА та УЄФА

Королівський футбольний союз Бельгії (КФСБ) має намір подати офіційну скаргу в УЄФА і ФІФА у випадку, якщо Дік Адвокат не вийде на контакт з КФСБ для обговорення ситуації з його достроковий відходом з посади головного тренера збірної країни і пошуку компромісу.

На п"ятницю заплановано засідання союзу, де в числі інших питань буде порушена тема передчасного припинення трудових відносин з Адвокатом, - повідомив генеральний директор КФСБ Жан-Марі Філіпс. - Поки голландець або його представники на зв"язок з нами не виходили, але очікуємо, що це відбудеться в найближчі дні.

РФС (Російський футбольний союз) у цьому розгляді участі брати не буде.

Нагадаємо, що за інформацією ЗМІ раніше Дік Адвокат розірвав свій контракт з КФСБ в односторонньому порядку і прийняв пропозицію очолити збірну Росії. За попередніми даними зарплата Адвоката в російській збірній може становити п"ять мільйонів євро на рік, а контракт сторони підпишуть за схемою "два плюс два" (на два роки з можливістю продовження ще на два). При цьому за розірвання контракту з бельгійцями РФС заплатить бельгійцям неустойку в розмірі одного мільйона євро.

За матеріалами "Спорт Экспресс", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бельгійці мають намір поскаржитися на Адвоката у ФІФА та УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути