пʼятниця, 09 квітня 2010 11:02

Адвокат визначився з помічниками у збірній Росії

Адвокат визначився з помічниками у збірній Росії

Протягом найближчого місяця на пост головного тренера збірної Росії з футболу буде призначений голландець Дік Адвокат, пише видання "Советский спорт".

У нього діє контракт з Федерацією футболу Бельгії, але найближчим часом тренер повинен почати переговори про розірвання цього договору. Контракт з РФС (Російський футбольний союз) буде підписаний на два роки.

За даними бельгійських ЗМІ, зарплата Адвоката на посту головного тренера збірної Росії буде становити сім мільйонів євро на рік, однак за даними "Советского спорта", ця сума буде значно меншою. Тренер очолює також голландський клуб АЗ, але піде з цієї команди після закінчення сезону-2009/10.

Помічниками Адвоката в збірній Росії будуть Олександр Бородюк і голландець Берт ван Лінген. Бородюк був асистентом головного тренера збірної Росії Гуса Хіддінка, а ван Лінген допомагав Адвокату, коли той очолював пітерський "Зеніт".

Ще один помічник Хіддінка Ігор Корнєєв нещодавно залишив цей пост, щоб зосередитися на роботі спортивного директора "Зеніту".

Офіційно головним тренером збірної Росії як і раніше є Хіддінк, контракт якого з РФС діє до середини липня 2010 року. Хіддінк вже підписав угоду з Федерацією футболу Туреччини і приступить до виконання обов"язків наставника турецької команди 1 серпня.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Адвокат визначився з помічниками у збірній Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути