вівторок, 06 березня 2007 16:36

Нападник "Боруссії" відмовився переходити в московські клуби

 

Московський "Локомотив" зробив пропозицію бельгійському нападнику менхенгладбахської "Боруссії" Уеслі Сонку, 27 років, розміром 1 мільйон євро, повідомляє Газета.Ру. "Залізничники" хотіли встигнути заявити його до початку першого матчу чемпіонату Росії проти краснодарської "Кубані", що відбудеться 11 березня.

Проте Сонк відмовився від переїзду до Москви, так як у нього дві маденьких дитини, з якими він не зможе здійснювати поїздки на таку велику відстань. Міжсезонні збори в різних країнах Європи - теж проблема для Сонка.

З тієї ж причини Сонк відхилив пропозицію московського ЦСКА. За словами агента бельгійського форварда, ЦСКА хотів оформити перехід футболіста уже в четвер.

Уеслі Сонк став відомим всій Європі після того, як у 2000 здобув "Золоту бутсу" кращого бомбардира європейських чемпіонатів (30 голів). Тоді він виступав за бельгійський "Генк", який завдяки голам нападника став чемпіоном Бельгії та вперше виступив в Лізі Чемпіонів.

Наступними клубами гравця були амстердамський "Аякс" та власне "Боруссія", яка займає на даний момент останнє місце в першій німецькій бундеслізі.

Зараз ви читаєте новину «Нападник "Боруссії" відмовився переходити в московські клуби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути