Ексклюзиви
четвер, 22 серпня 2013 13:27

"Нам пощастило з дискваліфікацією "Металіста" - гравець ПАОКа

"Нам пощастило з дискваліфікацією "Металіста" - гравець ПАОКа
Мирослав Стох зрівняв рахунок у матчі з "Шальке" ФОТО: paokfc.gr

Виїзний матч раунду плей-офф Ліги чемпіонів з "Шальке-04" довгий час складався не на користь ПАОКа, але гол Мирослава Стоха приніс грекам нічию, що дозволяє їм з упевненістю дивитися в майбутнє. За словами словацького півзахисника, важливу роль в середу зіграли слова тренера у роздягальні.

"Ми домоглися хорошого результату, але зроблено тільки половину справи. У першому таймі ми виглядали кепсько, зовсім випали з гри, але в перерві тренер пояснив, що потрібно від кожного, і плоди цього ми побачили у другому таймі.

Я відчував, що в мене є перевага в ситуації один на один, так що змістився і наважився пробити. В останню секунду побачив, що голкіпер стоїть занадто близько до штанги, і пробив у дальній кут. Вибір виявився вірним.

Добре, що від групового етапу нас тепер відділяє лише один матч, нехай навіть нам пощастило з дискваліфікацією "Металіста". Однак такий футбол, трапитися може всяке, і тепер у нас є шанс. Результат першої зустрічі нам вигідний. "Шальке" тепер під тиском і повинен забивати, так що поживемо — побачимо" - сказав після матчу Стох.

Нагадаємо, харківський "Металіст" зняли з розіграшу Ліги чемпіонів 2013/14. УЄФА покарав команду Мирона Маркевича за договірний матч чемпіонату України 2007/08 проти львівських "Карпат".

Зараз ви читаєте новину «"Нам пощастило з дискваліфікацією "Металіста" - гравець ПАОКа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути