вівторок, 19 лютого 2008 10:23

Найтриваліший хокейний матч закінчився з рахунком 2250:2223

Найтриваліший в світі хокейний матч, який продовжувався 241 годину, закінчили в понеділок ввечері ентузіасти хокею в містечку Шервуд-Парк в провінції Альберта (Канада).

Дві команди по 20 гравців в кожній безперервно грали на відкритому майданчику 10 діб підряд і перекрили на 1 годину своє ж власне досягнення, встановлене три роки тому.

Мета незвичайного матчу була перш за все добродійною - збір коштів на боротьбу з дитячими онкологічними захворюваннями. Одна з команд взяла собі назву "Зцілення", а друга - "Надія". Загальний рахунок матчу - 2250:2223 на користь "Зцілення".

На початку супер-марафонського хокейного матчу погода не балувала гравців: стовпчик термометра опускався до позначки мінус 20 градусів Цельсія і лише в останні дні температура піднялася до нуля градусів. Проведення матчу виявилося б неможливим без допомоги з боку сотень добровільних помічників: вони надавали медичну допомогу, працювали масажистами, забезпечували гравців гарячою їжею.

Інформація про матч буде надіслана в Книгу рекордів Гіннеса, проте для розгляду і реєстрації заявки будуть потрібні декілька місяців.

24 ua
Зараз ви читаєте новину «Найтриваліший хокейний матч закінчився з рахунком 2250:2223». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути