Ексклюзиви
середа, 17 червня 2009 11:49

Найпрестижніший канал США відмовився транслювати бій Кличко-Чагаєв

Найпрестижніший канал США відмовився транслювати бій Кличко-Чагаєв

Менеджер братів Кличко Бернд Бенте розповів, чому найпрестижніший і найбагатший спортивний канал США HBO відмовився від трансляції поєдинку чемпіона світу за версією IBF і WBO українця Володимира Кличка після того, як його суперником став не британець Девід Хей, а Руслан Чагаєв з Узбекистану.

- Нас дуже здивувало те, що канал HBO відмовився від трансляції поєдинку Кличко-Чагаєв, оскільки "Біблія боксу", журнал Ring, визнав цей бій "топовим", - розповів Бенте - Головний редактор і видавець журналу спеціально прилетить до Гельзенкирхена для вручення переможцеві окрім поясів федерацій свого поясу.

Відповідальна особа на каналі пояснила мені відмову таким чином: "Якщо Чагаєв пройдеться по нью-йоркській П"ятій авеню, його ніхто не впізнає". Я перепитав його: "А якщо пройдеться Девід Хей?". Відповідь мене приголомшила: "Його, ймовірно, теж не впізнають, зате він схожий на Ленні Кравітца".

За матеріалами Sportbox.ru, Турнір

Зараз ви читаєте новину «Найпрестижніший канал США відмовився транслювати бій Кличко-Чагаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути