середа, 17 березня 2010 15:23

Найбагатший спортсмен світу забув про секс і знову візьметься за ключку

Найбагатший спортсмен світу забув про секс і знову візьметься за ключку

Американський гольфіст Тайгер Вудс заявив про те, що має намір повернутися у великий спорт у квітні 2010 року. Про це повідомляє AFP.

Вудс збирається відкрити сезон на турнірі Augusta Masters, який стартує 8 квітня. Спортсмен заявив, що відчуває в собі впевненість повернутися в гольф після декількох місяців вимушеної відпустки, викликаної сексуальним скандалом.

"Я вже два місяці проходжу курс інтенсивної терапії і буду продовжувати лікування. Незважаючи на те, що я повертаюся до змагань, мені ще багато чого потрібно виправляти в особистому житті", - заявив гольфіст.

Тайгер Вудс опинився в епіцентрі секс-скандалу в грудні 2009 року. Наприкінці листопада він потрапив у невелике ДТП біля власного будинку, яке, як пізніше з"ясували журналісти, було результатом сімейної сварки. Незабаром відразу кілька жінок розповіли про інтимні зв"язки з суперзіркою гольфу. Заводячи коханок, Вудс вже був одружений зі шведською моделлю Елін Нордегрен.

Після того, як подробиці особистого життя спортсмена стали відомі широкому загалу, його репутація зразкового сім"янина була зруйнована. Це вкрай негативно вплинуло на стосунки Вудса зі спонсорами, більшість з яких відмовилося від використання імені й образу гольфіста.

У січні 2010 року Вудс ліг в реабілітаційну клініку, щоб пройти курс лікування від сексуальної залежності.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Найбагатший спортсмен світу забув про секс і знову візьметься за ключку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути